Vad kan du göra?

Det finns många sätt att bidra till BCIs arbete!

  1. Ta dig tid att bekanta dig med bliss. Bliss symbolspråk är enkelt och roligt! Lär dig lite om bliss och presentera dig sedan för en blissanvändare antingen i din närhet eller genom att gå med i webbsajtens medlemssida.
  2. Anmäl dig som en betalande medlem till BCI, och/eller överväg gärna att sponsra oss med en donation för att underlätta vårt arbete.
  3. Hjälp oss att sprida kunskap om det fascinerande språkverktyg som bliss är. Berätta för andra om blissymboler och blissanvändare och uppmuntra dem att gå med i gemenskapen.
  4. Anmäl dig till BCIs epostlista för att komma i kontakt med andra!

 

Donera eller betala din medlemsavgift

Det finns flera alternativ att välja på när du blir en betalande medlem i BCI. Både föreningar och enskilda personer kan bli medlemmar. Avgiften för föreningar är 50€ (euro). För enskilda personer erbjuder vi tre alternativa avgifter (eftersom de ekonomiska förutsättningarna varierar så mycket runtom i världen). Den rekommenderade avgiften är 20 €, men det finns även möjlighet att betala 10 € och 5 €. Bortsett från att du ger oss stöd ekonomiskt får du möjlighet att delta i de årliga medlemsmötena och delta i annat arbete inom BCI. 

Du kan använda PayPal för att donera pengar till BCI eller för att betala din medlemsavgift.

  1. Klicka på knappen du vill betala genom. Då kommer du direkt till Paypals webbsajt. Du kan välja att donera pengar via knappen i vänsterkolumnen eller att betala din avgift via knappen här nedanför.
  2. Fyll i summan och klicka för att uppdatera totalsumman.
  3. Om du har ett Paypalkonto, skriv i din e-postadress och ditt lösenord på höger sida på Paypals sajt för att logga in.
  4. Om du inte har ett Paypalkonto, fyll i de obligatoriska fälten till vänster för att skapa ett - vilket är gratis - eller betala direkt med ditt kreditkort.

Medlemskap

Extra information