Årsmöte på Zoom 15 mars 2022

Den 15 mars 2022 kommer BCI:s årsmöte hållas på Zoom.

13:00 EDT, 17:00 GMT, 18:00 CET och 19:00 EET

Länken till Zoom-mötet, dagordning och dokument kommer att skickas ut till alla medlemmar en vecka innan mötet.

Motioner från medlemmar måste ha kommit in till styrelsen senast tre veckor innan årsmötet (22 februari).

Medlemmar har rätt att rösta. För att betala medlemskapet för 2022, se informationen under rubriken Medlemskap till vänster. När du blir medlem för första gången eller förnyar ditt medlemskap behöver du fylla i ett formulär.

Extra information